Ideeën & feedback
HET SPOTLER IDEEËNFORUM
Deel jouw verbeterwensen en ideeën voor uitbreiding
De module Automations is ontwikkeld aan de hand van de Build wide, not tall-methode. Dit betekent dat we eerst een breed fundament hebben klaargezet met alle basisfunctionaliteiten die je nodig hebt om automatische campagnes te kunnen maken. Oftewel: de must haves zitten er in.

De opvolgende nice to haves lijst is nu aan de beurt. En we kunnen je vertellen: die is enorm. Daarom bepalen we de prioriteiten op basis van de wensen van onze gebruikers. Met de functionaliteiten waar we onze tijd in stoppen, willen we zo veel mogelijk gebruikers blij maken. Laat daarom van je horen: welke functionaliteiten mis je nog? Of wat kan net iets handiger? Dien een idee in of geef een reeds ingediend idee jouw stem.

Ontdek je fouten of bugs? Meld die direct bij Spotler Support.
 
PRAKTIJK CASES
Lever jouw praktijkvoorbeeld aan
Tijdens de ontwikkeling van de module Automations analyseerden we veel campagnes die op dat moment in jullie Spotler-accounts live stonden. Want wij kunnen nog zoveel wilde ideeën hebben, maar als het niet matcht met de praktijk slaan we de plank mis. 

Heb jij op papier een uitgebreide campagne uitgedacht en lukt het jou niet om die te bouwen in de module Automations?

Deel de case met ons! Is het wel mogelijk, maar niet duidelijk hoe? Dan breiden we de informatie in ons Help Center uit. Is het niet mogelijk omdat je een functionaliteit mist? Dan kijken we samen met jou welke functionaliteit je nodig hebt.
 
Praktijkcase aanleveren
  •  *
  • naam@bedrijf.nl